Aplikim për Mësimdhënës-it/et në Bavari

Për të gjithë ju mësimdhënës/e, që keni kualifikime përkatëse, dhe dëshironi ta praktikoni profesionin tuaj, njëkohësisht dhe të kontribuoni për Mësimin Plotësues në Gjuhën Shqipe, LAPSH-i në Bavari ju mirëpret!

 

Kandidatët duhet të jenë të diplomuar në fushën e mësuesisë në institucionet e arsimit të lartë. Përparësi kanë mësuesit e diplomuar në degët: gjuhë shqipe dhe letërsi, parashkollor, arsim fillor, histori, gjeografi, etnologji, muzikë dhe arte të kulturës shqiptare. 

 

Për ata/ato mësimdhënës, që dëshirojnë të jenë pjesë e mësimdhënies në LAPSH-i duhet ta plotësoni formularin e mëposhtëm, duke i ofruar të dhënat e juaja të plota, jetëshkrimin.

 

Vetëm  ata/ato mësimdhënës/e që jetojnë dhe kanë lejeqëndrim të përhershëm në Bavari, kanë të dretë aplikimi!

 

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.