Mësimdhënëset dhe Shkollat ne Dingolfing

St.-Josef-Volkschule Dingolfing

Stadtzentrum Nord, Platz 4

84130 Dingolfing

Mësimdhënëse

I.H.D

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora