Mësimdhënëset dhe Shkollat në Rosenheim me rrethinë

Luitpold Mittelschule

Wittelsbacherstraße 16

83022 Rosenheim

Mësimdhënëse

 

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
 E Enjete      15:00 - 16:45

Grundschule Happing

Eichenholzstr. 1

8302 Happing - Rosenheim

Mësimdhënëse

Drenusha Istogu

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
 E Premte    15:00 - 16:45Kolbermoor

Adolf-Rasp-Schule

Breitensteinstraße 1

83059 Kolbemoor

Mësimdhënëse

V.R.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora