Mësimdhënëset dhe Shkollat ne Nyrnberg

GS Wisenschule

Wiesenstraße 68

90443 Nürnberg

Mësimdhënëse

L.D.H

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora

E Enjete

E Premte   

15:00 - 17:00

14:30 - 17:00