Textet për nivelin e parë

Kultura shqiptare Niveli 1

Download
1 Kultura shqiptare NIVELI I.pdf
Adobe Acrobat Dokument 8.2 MB


Download
2 Letersi shqiptare NIVELI I.pdf
Adobe Acrobat Dokument 19.5 MB

Download
3 Liber i gjuhes NIVELI I.pdf
Adobe Acrobat Dokument 3.9 MB


Download
5 Nje bote per te gjithe NIVELI I.pdf
Adobe Acrobat Dokument 17.6 MB

Download
6 Paraabetare NIVELI I.pdf
Adobe Acrobat Dokument 10.3 MB

Download
7 Puna dhe koha e lire NIVELI I.pdf
Adobe Acrobat Dokument 16.4 MB


Textet për nivelin e dytë

Download
1 Letersi shqiptare NIVELI II.pdf
Adobe Acrobat Dokument 49.7 MB

Download
2 Puna dhe koha e lire NIVELI II.pdf
Adobe Acrobat Dokument 26.9 MB

Download
3 Une dhe te tjeret NIVELI II.pdf
Adobe Acrobat Dokument 27.0 MB

Download
4 Gjuha shqipe NIVELI II.pdf
Adobe Acrobat Dokument 21.2 MB

Download
5 Nje bote per te gjithe NIVELI II.pdf
Adobe Acrobat Dokument 16.8 MB

Download
6 Shqiptaret NIVELI II.pdf
Adobe Acrobat Dokument 15.1 MB


Textet për nivelin e tretë

Download
1 Gjuha_shqipe_2013_NIVELI_I_TRETE.pdf
Adobe Acrobat Dokument 32.8 MB

Download
2 Nje_bote_per_te_gjithe_2013_NIVELI_I_T
Adobe Acrobat Dokument 22.7 MB

Download
3 Puna_dhe_koha_e_lire_2013_NIVELI_I_TRE
Adobe Acrobat Dokument 23.6 MB

Download
4 Letersia_shqiptare_2013_NIVELI_I_TRETE
Adobe Acrobat Dokument 67.8 MB

Download
5 Shqiptaret_2013_NIVELI_I_TRETE.pdf
Adobe Acrobat Dokument 74.2 MB

Download
6 Une_dhe_te_tjeret_2013_NIVELI_I_TRETE.
Adobe Acrobat Dokument 32.9 MB