Aplikim për Mësimdhënës-it/et në Bavari

Për të gjithë ju mësimdhënës/e, që keni kualifikime përkatëse, dhe dëshironi ta praktikoni profesionin tuaj, njëkohësisht dhe të kontribuoni për Mësimin Plotësues në Gjuhën Shqipe, LAPSH-i në Bavari ju mirëpret!

 

Kandidatët duhet të jenë të diplomuar në fushën e mësuesisë në institucionet e arsimit të lartë. Përparësi kanë mësuesit e diplomuar në degët: gjuhë shqipe dhe letërsi, parashkollor, arsim fillor, histori, gjeografi, etnologji, muzikë dhe arte të kulturës shqiptare. 

 

Për ata/ato mësimdhënës, që dëshirojnë të jenë pjesë e mësimdhënies në LAPSH-i duhet ta plotësoni formularin e mëposhtëm, duke i ofruar të dhënat e juaja të plota, jetëshkrimin.

 

Vetëm  ata/ato mësimdhënës/e që jetojnë dhe kanë lejeqëndrim të përhershëm në Bavari, kanë të dretë aplikimi!

 

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.


Mësimdhënëset dhe Shkollat ne Bavari

München

Milbertshofen

Hugo Wolf Schule

Hugo-Wolf-Straße 70

80937 München

Mësimdhënëse

A.XH

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.

AU Haidhausen

GS an der Grafingerstr.

Grafinger Str. 71

81671 München

Mësimdhënëse

F.B.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.

Berg-am-Laim

GS Berg-am-Laim

Berg-am-Laim-Straße 142, 81673 München

Mësimdhënëse

N.F.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.

Obergiesing

GS  Weißenseestr.

Weißenseestraße 45

81539 München

Mësimdhënëse

F.B

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.


Neuperlach

Mësimdhënëse

XH.S.M

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.


Nürnberg

GS Wisenschule

Wiesenstraße 68

90443 Nürnberg

Mësimdhënëse

L.D.H

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.


Landau a.d. Isar

Mittelschule

 Zum Alten Hofgarten 15

94405 Landau a.d.Isar

Mësimdhënëse

M.I.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.

Dingolfing

St.-Josef-Volkschule Dingolfing

Stadtzentrum Nord, Platz 4

84130 Dingolfing

Mësimdhënëse

Ismije Haxhaj-Demolli

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
 Hënë 17:00 - 19:00
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.

VHS Garching

Bürgermeister-Wagner-Str. 3

85748 Garching

Mësimdhënëse

V.C.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.


Rosenheim

Luitpold Mittelschule

Wittelsbacherstraße 16

83022 Rosenheim

Mësimdhënëse

E.S.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.


Holzkirchen

GS an der Baumgartenstr.

Baumgartenstraße 7

83607 Holzkirchen

Mësimdhënëse

B.Sh.M

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.


Fürstenfeldbruck

Grund- und MS FFB-Nord

Theodor-Heuss-Straße 5

82256 Fürstenfeldbruck

Mësimdhënëse

B.G.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.


Abensberg

VHS Abensberg

Osterriedergasse 6

93326 Abensberg

Mësimdhënëse

B.G.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.


Freising

Paul-Gerhard-Grundschule

Düwellstraße 24

85354 Freising

Mësimdhënëse

N.A.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.


Landshut

GS St. Peter und Paul

Niedermayerstraße 25

84028 Landshut

Mësimdhënëse

N.A.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.


Degendorf

GS Angermühle Schulen

Amanstr. 11

94469 Degendorf

Mësimdhënëse

Sh.K

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.

Straubing

Grundschule St. Josef II

Steinweg 56 

94315 Straubing

Mësimdhënëse

S.M.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.

Kolbermoor

Adolf-Rasp-Schule

Breitensteinstraße 1

83059 Kolbemoor

Mësimdhënëse

V.R.

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
   
Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.