· 

Takimi me Ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës, z. Ramë Likaj

Dje, më 07.09.2020, nënkryetari i Lidhjes së Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë në Bavari (LAPSH) z. Selim Hoti u takua me Ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës, z. Ramë Likaj dhe deputeten e Kuvendi të Republikës së Kosovës znj. Teuta Haxhiu.

(Klikoni mbi linkun e kaltërtë, për ta lexuar shkrimin)

 

TAKIMI I Z.HOTI ME MINISTRIN E ARSIMIT Z. LIKAJ – Ura e Bashkuar