Mësimdhënëset dhe Shkollat ne Kolbermoor


Adolf-Rasp-Schule

Breitensteinstraße 1

83059 Kolbemoor

Mësimdhënëse

Valbona Roqi

Orari i Mësimit Plotësues

Dita Ora
 E Merkurë  15:00 - 16:30